Husky sledding at Folgefonna glacier

Folgefonna Hundekjøring – halv dag

Hundekjøring gjennom landskapene på Folgefonna

Oppdag spenningen med hundekjøring gjennom de majestetiske landskapene til Folgefonna, en av Norges største isbreer. Denne eventyrlige halvdagsturen gir deg en unik mulighet til å utforske den blendende, snødekte overflaten av isbreen, som strekker seg over 214 kvadratkilometer.

Denne turen er spesielt utformet for de som er ivrige etter å oppleve den rå skjønnheten i norsk villmark og nyte selskapet av våre energiske og vennlige huskier. Folgefonna, kjent for sin imponerende blåis og dramatiske omgivelser, gir en perfekt bakgrunn for en uforglemmelig hundekjøringsopplevelse.

Legg ut på en ekspedisjon over den uberørte, snødekte villmarken, ledet av Moa og hennes dedikerte team av huskier. Disse robuste og kjærlige hundene er ikke bare dyktige i å manøvrere gjennom det utfordrende terrenget, men de legger også til en ekstra dimensjon av glede og spenning på turen.

Egnet for solo-eventyrere, par eller familier, tilbyr vår halvdags hundekjøringstur et minneverdig møte med naturen, hvor du kan føle friheten og stillheten som bare ekte villmark kan tilby. Uansett ferdighetsnivå, vil du finne glede og tilfredsstillelse i å styre ditt eget hundespann gjennom dette landskapet.

Underveis blir det servert snacks og varme drikker for å holde deg energisk og varm. Disse koselige pausene gir også en flott anledning til å lære mer om hundekjøring, isbreenes økologi, og å dele opplevelser med dine med-eventyrere. Gjør deg klar for en uforglemmelig halvdag fylt med eventyr, utforskning og vennskap i hjertet av Norges vinterparadis.

Illustrasjon

Andre opplevelser på Folgefonna