Fjord cruise with Norled on the Hardangerfjord

Båttur på Hardangerfjorden

Opplev Hardangerfjorden med et avslappende fjordcruise, og utforsk gjestfrie og vakre Eidfjord

Denne heldagsturen til Hardangerfjorden og Eidfjord inviterer deg til å beundre den storslåtte fjordutsikten i ditt eget tempo.

Høydepunkter

  • Fjordcruise: La deg begeistre av Hardangers vakre fjordlandskap
  • Utforsk sjarmerende fjordbygder underveis
  • Oppdag Eidfjord med 3 timer og 40 minutter til fri utforskning
  • Gå bak vannmassene på Steinsdalsfossen

Fjordcruise

Reisen starter med en busstur fra Bergen til Norheimsund, hvor du går om bord på et fjordcruise på den majestetiske Hardangerfjorden. Du vil seile forbi frukthager, fossefall og fjell, med båten som stopper ved flere pittoreske fjordbygder på vei til Eidfjord, inkludert Kinsarvik og Lofthus.

Utforsk Eidfjord

Ved ankomst i Eidfjord har du 3 timer og 40 minutter til å utforske landsbyen i ditt eget tempo. Handle frukt og cider fra lokale gårder, kjøp lokalprodusert kunst, bli med på en aktivitet, eller vandre langs de koselige gatene. Beliggende ved foten av Hardangervidda, er Eidfjord også et flott utgangspunkt for å utforske den nærliggende naturen.

Steinsdalsfossen og retur til Bergen

På tilbaketuren bytter du fra båt til buss ved kaien i Norheimsund. Returen inkluderer et 45-minutters stopp ved Steinsdalsfossen, som gir deg muligheten til å utforske fossefallet og dets vakre omgivelser. Du kan til og med gå bak fossefallet!

Illustrasjon

Populære opplevelser i Hardanger