Electric bus from Tide parked at Norwegian Nature Centre

Sightseeingtur til Vøringsfossen

Elektrisk busstur fra Eidfjord til Vøringsfossen inkludert besøk på Norsk Natursenter Hardanger.

På denne elektriske bussturen får du oppleve to av Hardangers hovedattraksjoner: Norsk Natursenter – Hardanger og Vøringsfossen.

Høydepunkter

  • Spektakulær panoramafilm som viser fjorder og fjellandskap på Norsk natursenter
  • Audio-guidet tur gjennom Måbødalen, på engelsk og tysk
  • Majestetiske Vøringsfossen med et imponerende 182-meters fall

Reisen

Reisen starter ved kaien i Eidfjord, hvor bussen tar deg med på en naturskjønn kjøretur til Norsk Natursenter – Hardanger. Senteret feirer skjønnheten og egenarten i norsk natur, klima og miljø gjennom interaktive utstillinger. I kinosalen kan du bli med på en spektakulær reise gjennom fjorder og fjellandskap med en ny panoramafilm.

Busstur med audioguide

På vei fra Eidfjord til Vøringsfossen vil du få høre interessante fakta og historier om stedene langs ruten via audioguide på lydanlegget i bussen (engelsk og tysk). Kjøreturen gjennom Måbødalen fører deg opp de bratte hårnålssvingene til turens endelige destinasjon, den storslåtte Vøringsfossen.

Opplev Vøringsfossen

Med en fallhøyde på hele 182 meter, er Vøringsfossen en imponerende naturopplevelse du ikke bør gå glipp av. Det brusende vannet skaper en tordnende lyd som gir gjenklang i dalen. Når du står på kanten og tar inn utsikten, kan du føle fossens kraft gjennom hele kroppen. Det dramatiske landskapet i Måbødalen og den uberørte norske villmarken som omgir Vøringsfossen gir en uforglemmelig opplevelse.

Tilbake til Eidfjord

Når turen nærmer seg slutten, tar bussen deg tilbake til Eidfjord, der du vil sitte igjen med minner fra en uforglemmelig reise!

Illustrasjon

Populære opplevelser på Vestlandet