Sami woman leading a group on sledding in the wilderness with northern lights on the sky

Reinsledetur og Samisk kulturkveld

En kveld med reinsdyrsledekjøring og samisk kultur med muligheten til å se nordlyset

Bli med oss på en magisk kveld under den arktiske stjernehimmelen på Camp Tamok. Denne turen starter i Tromsøs, med en 90-minutters busstur som tar deg til Camp Tamok. Når natten faller på, øker muligheten for å oppleve de storslåtte nordlyset.

Ved din ankomst vil vi utstyre deg med varme vinterklær og alt nødvendig utstyr for en fortryllende opplevelse med reinsdyrsledekjøring. Reinsdyrflokken er plassert et lite stykke fra våre livlige huskyer, så derfor blir det en kort kjøretur med minibuss før du får møte reinsdyrene.

Fordyp deg i den rike samiske kulturen med aktiviteter som inkluderer en tur med reinslede under den nattehimmelen, en introduksjon til kunsten å kaste lasso, fortellinger om samiske tradisjoner, og muligheten til å mate reinsdyrene. Denne kulturelle reisen tilbyr en sjelden sjanse til å knytte bånd med disse majestetiske skapningene i en virkelig flotte omgivelser.

Etter din tid med det samiske folket, fylt med kulturelle innsikter og minneverdige øyeblikk, vil du returnere til varmen i Camp Tamok. Her venter et varmt måltid på deg, servert rundt et knitrende bål i et tradisjonelt reindriftstelt. Mens du slapper av og nyter varmen, vil du ha muligheten til å reflektere over kveldens eventyr i den arktiske natten, muligens opplyst av nordlyset, før reisen går tilbake til Tromsø.

Merk: Denne turen er ikke primært fokusert på å søke etter nordlyset, men gir gode muligheter for å oppleve dette naturlige fenomenet.

Mat og Drikke:
Nyt en tradisjonell norsk suppe eller gryte, laget med ferske grønnsaker og ditt valg av kjøtt eller fisk. Til måltidet serveres brød, kaffe, te og vann.

Allergier:
Vi imøtekommer alle kostholdsbehov. Vennligst informer oss om eventuelle matallergier eller kostholdsbegrensninger ved bestilling. Vær oppmerksom på at et gebyr på 150 NOK gjelder hvis det ikke gis beskjed på forhånd.

Hva du bør ta med:
Kle deg for kulden med varme vinterklær og lag på lag for å tilpasse deg skiftende værforhold. Glem ikke et skjerf for ekstra varme i kaldere vær.

Illustrasjon

Populære opplevelser i Tromsø