Two people on snowmobiles watching the Northern lights

Nordlysjakt med snøscooter i Kirkenes

Opplev en spennende snøscootertur under nordlyset i Kirkenes, Norge

Legg ut på reise gjennom det unike terrenget i Kirkenes, hvor snøscooteren blir nøkkelen din til å låse opp underverkene i det fjerne nord. Forestill deg et land med frosne fjorder, ikonisk for Nord-Norge, vidstrakte områder av øde tundra, og den stille Pasvikdalen med sine furuskoger og innsjøer omsluttet av is — alt blir en del av ruten du vil oppleve.

Din jakt på nordlyset begynner med henting på Scandic Kirkenes, etterfulgt av en rask 15-minutters kjøretur til Snowhotellet.

Guiden din vil utstyre deg med nødvendig utstyr for å trosse den arktiske kulden. Omfattende sikkerhetsinstruksjoner og en praktisk opplæringssesjon sørger for at alle, inkludert førstegangs ryttere, føler seg trygge på å navigere i det snødekte terrenget. Når vi er forberedt, setter vi av gårde, glir over fjordens frosne overflate mot Pasvikdalen, i jakten på nordlyset. Denne snøscooterturen er skreddersydd for par, med hver snøscooter delt mellom to gjester, noe som gir en mulighet til å bytte førere halvveis. Dette gjør den til et ideelt nordlyseventyr for par eller venner som besøker Kirkenes. Etter natten deres på jakt etter Aurora Borealis, vil du bli transportert tilbake til Scandic Kirkenes hotell, beriket med minner for livet fra ditt nordlyseventyr i Norge.

Illustrasjon

Populære opplevelser i Kirkenes